Switch to full style
Al het nieuws wat betreft scheidsrechters kun je hier plaatsen en lezen.
Plaats een reactie

Scheidsrechter belaagd bij wedstrijd Dalfsen-Gieten

29 okt 2017, 19:31

De wedstrijd Dalfsen tegen Gieten in de derde klasse C is vanmiddag in de 64ste minuut gestaakt, omdat de scheidsrechter werd belaagd door een grensrechter.

Dalfsen scoorde 3-0, maar volgens de grensrechter van Gieten was het buitenspel. Toen de scheidsrechter het doelpunt toch goedkeurde, bleef de grensrechter demonstratief met zijn vlag omhoog staan en liep een aantal meter het veld in. De scheidsrechter besloot daarop een afkoelperiode in te lassen.

Bij het verlaten van het veld stapte de scheidsrechter over een hekje. De grensrechter trok toen aan het been van de scheidsrechter, waardoor hij viel. Hierop besloot de scheidsrechter om de wedstrijd onmiddellijk te staken.

De scheidsrechter gaat melding van het incident maken bij de KNVB.

Bron: http://www.rtvdrenthe.nl/nieuws/127386/ ... en?r=sport

Re: Scheidsrechter belaagd bij wedstrijd Dalfsen-Gieten

01 nov 2017, 16:57

Het gaat tot nu toe wel weer flink dit seizoen, eerst een assistent en nu de scheidsrechter, goed aanpakken dit allemaal!

Re: Scheidsrechter belaagd bij wedstrijd Dalfsen-Gieten

27 jan 2018, 21:40

heb vorige week ook een wedstrijd moeten staken tussen bsc68 = mvv27 jo 19 1 vriendschappelijk omdat de trainer van mvv maar commetaar bleef geven .Niet achter de afrastering ging en ook zijn naam niet wou geven.Het was vriendschappelijk die wedstrijd maar heb toch raport naar de bond gestuurd. Mijn vraag word hier nog wat mee gedaan daar het vriendschappelijk was. Wie weet dit
met sportieve groet flipfluitketel
Plaats een reactie